Промоции

02.04.202115:03

Българската Асоциация по Хемофилия представя: "Движим се...

През април 2021 Българската Асоциация по Хемофилия за 7-ма поредна година организира информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април.    Кампанията ще премине под надслов "Движим се заедно с промяната!", съобразно изминалата 2020 година, белязана от световната пандемия. Година, в която на всеки... прочети още »
02.04.202107:42

АМ "Струма" подобрява значително пътната мрежа в...

АМ "Струма" ще подобри значително пътната мрежа в Югоизточна Европа, според Красимир Найденов от АПИ. Отсечката е част от коридора "Ориент/Средиземноморие", който се използва като най-кратък път от Западна и Централна Европа до Бяло море, както и като връзка на Европа с Азия.      Част от строежите... прочети още »
01.04.202107:05

Ж.п. трасето "София-Пловдив-Бургас": безопасност,...

Безопасност, комфорт и по-висока скорост. Това са трите направления, за които се работи при обновяването на ж.п. трасето "София-Пловдив-Бургас" по "Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура" 2014-2020, финансирана от Европейски фонд за регионално развитие и кохезионния фонд на Европейския... прочети още »
09.03.202112:22

Всяка история е важна

Живеем в свят, в който сме на поне 100 години от постигането на истинско равенство между половете... и само ¼ от хората (24%), за които слушаме, четем или виждаме в списанията и по телевизията са жени. Ето защо трябва да чуваме повече, от това, което имат да кажат жените!   Това е и в основата на вдъхновението на AVON да... прочети още »
25.02.202117:04

Pop Up Months - ново и вълнуващо шопинг преживяване в Bulgaria Mall!

Февруари и март месец в Bulgaria Mall са Pop Up Months! През двата месеца Bulgaria Mall ще бъде домакин на няколко български модни и детски брандове, от които до момента пазарувахме само онлайн. Давайки възможност на клиенти си да се докоснат до самия бранд на живо, Bulgaria Mall отваря врати към едно ново и вълнуващо шопинг преживяване,... прочети още »
27.11.202009:33

Solid Doors Center е най-новият проект на Солид 55

В уникалния по рода си дизайн център за врати, посетителите ще намерят разнообразни решения, съобразени за различните стилове интериор. Разположен на площ от над 2000 кв.м. с над 100 реални мостри, Solid Doors Center събира както родни брандове, така и марки, известни по цял свят.      С прецизност към детайла, трите... прочети още »
19.11.202013:46

УНИЦЕФ стартира кампания в подкрепа на невербалните деца

"Невербалните деца имат какво да кажат - помогни им да се изразят!" - с това послание УНИЦЕФ в България започва кампанията "1 секунда променя живота" за подкрепа на децата с увреждания, които не могат да говорят, и техните учители.     Лица на кампанията са обичаната актриса и посланик на добра воля на... прочети още »
13.11.202016:45

Панайот Николов от Bosch Automotive Aftermarket Bulgaria с три...

Благодарим на нашите приятели от Роберт Бош България за подкрепата и вярата в смисъла на кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Споделяме част от интервюто на Евелина Павлова с Панайот Николов - Директор Продажби Автомобилно Оборудване в Роберт Бош, който в контекста на кампанията, ще ни посъветва какво е важно, за да се подготвим... прочети още »
21.10.202014:51

Христо Стоичков стана рекламно лице на T MARKET

Световноизвестният български футболист Христо Стоичков ще бъде новото рекламно лице на веригата магазини T MARKET.    Звездата на родния футбол е първият и единствен избор на бързоразвиващата се компания “Максима България” за лице на супермаркети T MARKET. Камата ще бъде част от всяка рекламна кампания на  T... прочети още »
14.10.202014:19

Предимствата на курса по английски в онлайн вариант

Все повече хора, които посещават различни курсове, оценяват предимствата, които дават онлайн програмите. Разговаряхме с преподаватели и курсисти на BRITANICA как протича един час във виртуалната им класна стая и какви са възможностите, които онлайн обучението открива пред тях и ето какво споделят те:   По своето съдържание... прочети още »
08.10.202010:24

Национален Розов ден в подкрепа на борбата с рака на гърдата

Национален Розов ден – 8 октомври се превърна в своеобразна традиция в рамките на Световния месец за борба с рака на гърдата, затова няма да пропуснем да го отбележим и през предизвикателната 2020 година. Той се провежда по инициатива на Avon България и е ден, в който компанията призовава всеки, желаещ да покаже подкрепата си, да облече... прочети още »