Промоции

14.06.202113:29

Готови за пътешествие с Bulgaria Mall

Новата лятна кампания на Bulgaria Mall вдъхновява именно за това – да напълним куфара с леки и ефирни дрехи и аксесоари, да запалим колата и да усетим свободата на пътя.    Има толкова красиви идеи в новите колекции. Аристократичният лен се завръща в земни тонове, които се съчетават помежду си хармонично и с лекота в... прочети още »
28.05.202112:03

Ясно е разпределението на телевизионното излъчване на футболните...

Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп разпределиха телевизионното излъчване на футболните мачове от UEFA EURO 2020™. Те ще бъдат програмирани в телевизионните канали БНТ 1, БНТ 3, NOVA и DIEMA.    Футболните фенове ще могат да гледат вълнуващите двубои и в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD... прочети още »
25.05.202116:53

1 юни - Ден на малките творци в Bulgaria Mall!

На 1 юни празнуваме Ден на малките творци в Bulgaria Mall!    Участвай в най-голямата изложба на най-малките творци, като донесеш своя творба между часовете 10:00 и 20:00 ч. на ниво партер в мола. Творбата може да е скулптура, рисунка, оригами или друг вид изкуство, с което всяко дете ще вземе участие за спечелването на... прочети още »
17.05.202115:26

Защитете дома си с технология на бъдещето "без ключове"

Българинът е на челните места според показателя Собствен дом! Докладът по темата на Евростат за 2020 г. ни отрежда седмо място в ЕС, преди държави като Германия, Австрия, Финландия, Италия. Това означава, че с годините една максима остава непроменима: "Моят дом е моята крепост".   Ако тя важи и за вас, то със сигурност сте... прочети още »
14.05.202116:28

"Стара книга за нова!" с Bulgaria Mall и Booktrading

По повод празника 24 май, между 10:00 и 20:00 в Bulgaria Mall ще откриете една страхотна библиотека, която превръща старата книга в нова!   През празничния понеделник, донесете старите си книги в мола и ги оставете в библиотеката на ниво партер. За всяко дарение от една или повече книги, ще получите нова книга от селекцията на... прочети още »
01.05.202110:27

Рубрика "Стигаме далече": избягване на пътищата чрез...

Цели 6 препятствия прескача мостът, който се изгражда пред тунел "Железница", сподели Красимир Найденов от АПИ. Той се изгражда по специален начин, за да може да не спира движението по ключови автомобилни и железопътни отсечки. Кои са те, чуйте от г-н Найденов.      Технологията, по която се изгражда... прочети още »
30.04.202107:23

АПИ: Избягване на пътищата чрез потактово избутване

Цели 6 препятствия прескача мостът, който се изгражда пред тунел "Железница", сподели Красимир Найденов от АПИ. Той се изгражда по специален начин, за да може да не спира движението по ключови автомобилни и железопътни отсечки. Кои са те, чуйте от г-н Найденов.      Технологията, по която се изгражда... прочети още »
27.04.202109:55

ОПРР и модерното образование: Как променихме България - НСА, София

Светът се променя всеки ден, но едно остава неизменно и важно завинаги: образованието на нашите деца.   Освен модерни системи на обучение и преподаване, българското образование има нужда и от съвременна база. Обновени сгради с мерки за енергийна ефективност, основни ремонти и ново оборудване. Слушайте рубриката "Как... прочети още »
26.04.202113:00

Ваканционен комплекс Wave Resort - eдно по-различно пролетно Ултра...

Месец май винаги ни носи топло слънце, ярки цветове и вълнуващи оферти, които да напомнят колко хубава може да бъде промяната. Ваканционен комплекс Wave Resort край Поморие отваря врати на 30 април, за да отбележи началото на летен сезон 2021 с наближаващите Великденски и майски празници.   Wave Resort е разположен на морския бряг,... прочети още »
25.04.202110:24

Рубрика "Стигаме далече": подобряване на системите за...

Подобряване на системите за навигация и топохидрографните измервания по река Дунав чрез строителство и доставка на хидрографски кораб. За това ни разказа Божидар Янков и ИАППД. Освен дълбочините, ще се измерват и бреговата ивица, и островите включително, с цел определяне на тяхната национална принадлежност.     Една от... прочети още »
24.04.202109:49

Рубрика "Стигаме далече": Нова система за сигнализация и...

Нова система за сигнализация и телекомуникация предстои да бъде изградена по ж.п. трасето Пловдив-Бургас, сподели инж. Иван Бакалски.     Системата ще увеличи сигурността и ще намали повредите и ненужно дългите спирания, които пътниците познават. Предвидената в проекта рехабилитация на жп участък... прочети още »