Часът на идеите с CHIVAS REGAL - THE VENTURE

23.10.201511:57

"Часът на идеите" за децата и технологиите

В "Часът на идеите" този  петък ще говорим за "Родителството" и предизвикателствата, които създават технологиите при възпитанието на децата. Два часа на ден пред екрана е допустимата норма за децa.   Данните за България са стряскащи – децата прекарват средно около 3-4 часа дневно пред телевизора и... прочети още »
22.10.201510:28

UPVentureWeek ще сподели своите идеи в "Часът на идеите"

Днес ще ви разкажем за един по-различен фестивал - Фестивалът на предприемчеството, който се провежда между 3 и 6 ноември в София. Какви са темите на преприемачите днес и какво е Startup сафари, са само част от въпросите, които ще намерят отговор днес.   Нашия гост е Мариан Игнев - софтуерен ентусиаст с дълъг и трънлив опит в... прочети още »
20.10.201514:51

Диана Алексиева и InterView.To в "Часът на идеите"

Диана Алексиева - познавате я като телевизионна водеща или редактор на куп предавания, а отскоро и като създател на независимия проект - онлайн сайтът Interview.To.   Тъкмо там всяка седмица тя прави интервю със знакови личности в България от света на киното, музиката, театъра, спорта - Камен Донев, Кирил Домусчиев, Мариан Вълев... прочети още »
20.10.201509:27

Момче с идеи за милиони е първият гост в предаването "Часът...

За него спокойно може да се каже, че е един от най-успешните българи.   Любомир Янчев е на 21 години и вече ще управлява капитал от 1 млн. лв, които ще послужат за развитието на създадената от него “Мелиса клаймът”. "Мелиса" е иновативна система за автоматично управление на различни уреди у дома, която спред... прочети още »