Препоръчваме ви да гледате на кино:

Корумпирани ченгета (The Son of No One)

Това е първото премиерно заглавие, което ви предлагаме тази седмица. От актьорския каст веднага се откроява името на Ал Пачино, но тук бързаме да ви предупредим, че ролята му е епизодична. Също за малко във филма блясват и актрисите Жулиет Бинош и Кейти Холмс.
"Корумпирани ченгета" е класически полицейски трилър с малко екшън моменти, но заплетена и напрегната история, в която главните действащи лица са Чанинг Тейтъм (Уличен бой, G.I. Joe: Изгревът на Кобра) и младокът Джейк Чери – и двамата са в ролята на Джонатан Уайт, но в различни моменти от живота му.  

"Кожата, в която живея" (La Piel que habito)

Най-новият филм на Педро Алмодовар направи българската си премиера на Киномания 2011, но ето, че сега тръгва и по екраните.
Прочутият испански режисьор прави този мрачен и напрегнат трилър по романа "Тарантула" от Тиери Жонке. Най-добрата новина за киноманите, е че след 21-годишна раздяла Антонио Бандерас се завърща при любимия си някога режисьор, с когото направиха "Матадор", "Жени на ръба на нервна криза" и "Ела, завържи ме". Това със сигурност е от полза и за двамата, защото Алмодовар получава най-точния актьор за нелеката главна роля, а Бандерас участва в най-смисления си филм от доста време насам. Можете да гледате лентата в киносалоните Cinema City и Дом на киното.

Ако след "Кожата, в която живея" ви се прииска да си припомните лентите на Педро Алмодовар на голям екран, можете да го направите в салона на Euro cinema. Там през цялата седмица ще се излъчват по-старите, но хитови филми на испанеца, като "Всичко за майка ми" (30.11), "Ела, завържи ме"(28.11), "Жива плът" (27.11) и "Матадор" (29.11).

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024