Виж първия тийзър на "Непобедимите 2"

Излезе първият тийзър на холивудската мега продукция "Непобедимите 2" (The Expendables 2), която изцяло бе заснета у нас.

Екшънът, който докара в България Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Чък Норис и др, се очаква да направи световната си премиера през лятото на 2012г. Всъщност самото действие във филма се развива в несъществуваща държава с измислено име, а кадрите ще оприличат България на страна пострадала от жестока война.

От снимките, които приключиха в началото на декември ще преобладават танкове по улиците, разбити самолети, трупове и много взривове.

Въпреки че големите звезди дойдоха да снимат в България и вдъхнаха живот на кино индустрията у нас, "Непобедимите 2" оставиха след себе си противоречиви отзиви. По време на сложни каскади на язовира в Огняново загина един от каскадьорите, а друг пострада тежко. Само няколко дни след като чуждия екип на "Непобедимите 2" напусна страната ни, природозащитници пак се надигнаха заради прилепите в Деветашката пещера. Според еколозите вътре са открити мъртви прилепи и такива, които са се събудили от зимен сън. Според експертите защитените животни са били събудени от шума по време на снимките на филма.

Свързани новини

Никълъс Кейдж влиза в "Непобедимите 3"

07.11.2012

Сейдж Сталоун е починал от сърдечен удар

31.08.2012

Силвестър Сталоун загуби и сестра си

28.08.2012

"Непобедимите 2" отново e #1 в САЩ

27.08.2012

Норис няма да играе в "Непобедимите 3"

24.08.2012