Препоръчваме ви да гледате на кино:

Шерлок Холмс: Игра на сенки (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)

Робърт Дауни-Джуниър отново се превъплъщава в най-известния детектив на света. Този път срещу него се изправя професор Мориарти /Джаред Харис/, който има славата на изключително умен и съобразителен човек.

Дали Холмс ще успее да се справи с поредния заплетен случай в завидната му кариера. Принцът на Австрия е открит мъртъв, първоначалният анализ показва самоубийство. Но Шерлок Холмс е убеден, че виновник за смъртта на принца е Мориарти.

Режисьор: Гай Ричи В ролите: Робърт Дауни-Джуниър, Джъд Лоу, Рейчъл Макадамс, Стивън Фрай и др.

Мисията невъзможна: Режим Фантом (Mission: Impossible - Ghost Protocol)

Както повелява традицията, във всеки нов епизод от шпионската екшън сага мисията трябва да става все по-невъзможна, а подвизите на агент Итън Хънт (Том Круз) – все по-впечатляващи. Холивудският гуру Джей Джей Еймбрамс, който режисира предишната част на Мисията невъзможна, този път е само продуцент, отстъпвайки водещата позиция на Брад Бърд (Рататуй, Невероятните). Двамата се оказват отличен тандем – Режим Фантом е гръмовно и на места главозамайващо двучасово преследване из няколко континента, висене от небостъргачи и спасяване на света. В "Режим Фантом" Хънт трябва да спре побъркан шведски престъпен гений (Микаел Нойквист), който отмъква руски ядрени кодове и готви контролирани удари по цялото земно кълбо.

Още нещо за любовта 

Най-новият български филм "Още нещо за любовта" е създаден по действителен случай. Историята ни пренася в 1945г., когато младият д-р Иван Руменов (Калин Врачански), асистент на разстреляния от Народния съд проф. Александър Станишев (известен учен и хирург, министър на вътрешните работи и народното здраве), е интерниран във Варна. Там той се запознава с арменеца фотограф Дикран (Симеон Лютаков). Чрез Дикран д-р Руменов преоткрива истинското приятелство и радостта от живота.

За беда, Дикран претърпява злополука и състоянието му е критично. Тогава в болницата се появява красива жена (Сепиде Делфроуз), която настоява да се омъжи за Дикран, независимо от безнадежното му състояние. Във филма на режисьора Магдалена Ралчева ще видим и Велко Кънев в последната му роля в киното.

Котаракът в чизми (Puss in Boots 3D)

След Шрек Dreamworks отново разчитат сериозно на хумор за възрастни и изключителна, почти съвършена триизмерна картина.
Котаракът носи клеймото на крадец от миналото си, а настоящето го среща с двама герои, които ще го поведат по пътя към изчистване на репутацията му. Въпросните двама са Хъмпти Дъмпти и Кити – нещо средно между фаталната котка и идеалната крадла. Целта на задругата е да тръгне по петите на злите Джак и Джил, които са откраднали магическите бобени зърна от користна подбуда. 

В оригинал "Котаракът в чизми" е озвучен от Антонио Бандерас и Салма Хайек, а на български е озвучен от гласовете на Стоян Алексиев, Михаела Тюлева, Георги Стоянов, Стефан Сърчаджиев, Светлана Бонин, Симона Нанова, Петър Калчев.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024