"Още една мечта" e името на най-новия български филм

"Още една мечта" е новият български филм, който събира цяла плеяда модерни български кинозвезди.

Нашумелите с участията си в най-хитовите български кино и телевизионни  продукции Диляна Попова(на снимката), Койна Русева, Мира Бояджиева, Ирена Тодорова, Мария Силвестър и Сепиде Барджасте са женският екип в новата лента. Техни партньори в крими-екшън-комедията са актьорите Деян Донков, Моню Монев, Китодар Тодоров, Венци Такев, Братя Мангасарян и др.

Историята в "Още една мечта" проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко, красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка една от героините.

Снимките на филма са приключили, като реализацията на проекта е осъществена за близо шест месеца. Режисьор на филма е Николай Мутафчиев, режисирал телевизионното комедийно шоу "Комиците", както и последните три сезона на "Survivor”. Оператор на "Още една мечта" е Иво Пейчев. Официалната премиера на филма предстои през есента на 2012 година.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024