Препоръчваме ви да гледате на кино:

Сватбен обет  (The Vow)

Ако "Тетрадката" е в списъка ви с любими филми, там ще попадне и "Сватбен обет".  Филмът е по истински случай, а и тук главната женска роля е поверена на Рейчъл МакАдамс. Тя си партнира с холивудския хубавец Чанинг Тейтъм, а романтичната история със сигурност ще ви просълзи, умили, а в края може и да ви изненада.

Моята седмица с Мерилин (My Week with Marilyn)

Филмът е с няколко номинации за Оскар 2012 и донесе много други отличия за актрисата Мишел Уилямс. Преди 15 години документалистът Колин Кларк публикува мемоарите си от своята среща с Мерилин Монро по време на снимките на "The Prince and the Showgirl"(1957) с Лорънс Оливие. В книгата си Кларк разкрива несигурността и крехките нерви на Норма Джийн, а "Моята седмица с Мерилин" го прави още по-добре на лента.

Режисьор: Саймън Къртис, в ролите: Мишел Уилямс, Еди Редмейн, Кенет Брана, Лейди Джуди Денч, Доминик Купър, Ема Уотсън

Star Wars I: The Phantom Menace 3D

Знаменитият режисьор Джордж Лукас се опитва да ни примами отново в киносалоните, за да се насладим на джедайските приключения в триизмерен формат. В ролите са: Юън Макгрегър, Лиъм Нийсън, Натали Портман, Самюел Джаксън, Рей Парк.

Секретна квартира (Safe House)

Режисьор: Даниел Еспиноса. В ролите: Дензъл Уошингтън, Райън Рейнолдс, Тим Макгору, Вера Фармига, Сам Шепърд, Нора Арнезедер и др.

Няколко са нещата, заради които този филм е за препоръчване. Първо, срещата с надъхания, но неопитен агент Марк Уестън (Райън Рейнолдс). Второ, Дензъл Уошингтън като злодей, който тук е в ролята на първия арестант на младока, но също така е и бивш и много опитен агент. Комбинацията гарантира истински шпионски екшън.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024