Анна-София Роб ще е младата Кари Брадшоу

Анна-София Роб ще изиграе Кари Брадшоу в предисторията на "Сексът и градът", съобщават американски медии. От състезанието за апетитната роля е отпаднала "Клюкарката" Блейк Лайвли, която бе често спрягана за наследницата на Сара Джесика Паркър.

18-годишната София Роб, която стана известна с ролята си на Вайълет във филма на Тим Бъртън "Чарли и шоколадовата фабрика", ще изиграе Кари, като ученичка.

Лентата е базирана на романа на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари" и ще разказва за годините на главната героиня в гимназия в Манхатън през 80-те години на миналия век, когато открива любовта и живота в големия град.

"Вниманието е съсредоточено главно върху Кари Брадшоу и върху това каква е била тя на 16-17-годишна възраст. Лентата проследява как тя започва да пише, как се влюбва в Манхатън. В основни линии филмът е рамкиран по следния начин: "На 16 години Кари открива първата си любов и това не е момче, а Манхатън". Другият уникален аспект, разбира се, е времевият период", сподели Том Шерман от телевизия CW пред сп. "Ентъртейнмънт Уикли".

"Холивуд Рипотрър" съобщава, че сценарият на лентата ще бъде написан от бившата сценаристка и съпродуцентка на "Сексът и градът" Ейми Харис, а Мигел Артета ще бъде неин режисьор. Актрисата Стефания Оуен ще изиграе ролята на 14-годишната сестра на Кари. /БГНЕС

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013