Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на месеца на "Игрите на глада"

Младите, но вече супер известни актьори Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на месеца на "Игрите на глада". Дългоочакваният филм заснет по едноименната книга на Сюзан Колинс излиза на екраните по света и у нас на 23 март.

Още преди да излезе на екран "Игрите на глада" вече счупи един от рекордите на вампирската поредица "Здрач". В САЩ филмът подобри резултатите на "The Twilight Saga: Eclipse" за най-много продадени билети от предварителна продажба, като само за един ден феновете буквално разграбиха всички билети, пуснати от Lionsgate за премиерата на 23 март.

 

През уикенда звездите от лентата се срещнаха със стотици свои фенове в LA.  Те дадоха пресконференция за медиите и автографи за почитателите си.

С участието на Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Лиъм Хемсуърт, Уди Харелсън, Доналд Съдерланд, Станли Тучи и Лени Кравиц,  лентата на Гари Рос въвлича зрителите в нов свят и обществен ред ( вижте снимки на всички актьори в галерията). Игрите на глада са отчасти извратено зрелище, отчасти правителствена тактика за сплашване, предавани на живо в националния телевизионен ефир на измислената държава Панем. Чрез тях правителството на новосформираната държава, появила се сред развалините на някогашната Северна Америка, осъществява контрол над жителите на своите 12 окръга. За Игрите на глада всяка година, едно момче и едно момиче на възраст между 12 и 18 години, биват изтеглени за трибути по време на Жътвата, но само един от тях може да оцелее, да спечели и да се върне у дома. Ако Катнис (Дженифър Лорънс) иска отново да се завърне в Окръг 12, трябва да направи поредица от почти невъзможни избори на Арената - между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

Дженифър Лорънс

Свързани новини

Официален каст на "Игрите на глада 2"

28.08.2012

Сам Клафлин става Финик Одеър

23.08.2012

Майли Сайръс се сгоди за Лиам Хемсуърт

06.06.2012

"Игрите на глада" с 4 награди от MTV

04.06.2012

Гари Рос ще режисира "Худини"

04.05.2012