Глад за билети за "Игрите на глада"

"Игрите на глада" оглави класацията на MTV за най-очакван филм на 2012-та, а манията бързо обхвана и България. В класацията на голямо българско издателство за най-продаваните книги у нас, първият роман от трилогията, на която е базиран филма, се изкачи до второто място, а вторият зае десетото.

Вече стартираха продажбите на билети и резервациите за среднощната премиера на "Игрите на глада" на 22 срещу 23 март. Другата новина, е че на нея за първи път ще бъде показан и трейлърът на последната серия от знаменитата вампирска поредица "Здрач".

Снощи в Лос Анжелис се състоя официалната премиера на филма . По червения килим преминаха звездите от лентата, както и много лица от световния шоубизнес.

 

Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън и Лиъм Хемсуърт са главните герои в дългоочакваната кинопродукция

Освен лентата, която излиза по кината в България и по света, саундракът към филма е не по-малко чакан от феновете. В него са включени изпълнения на звезди от музикалната сцена като Maroon 5, Тейлър Суифт, The Civil Wars, Arcade Fire, Kid Kudi, и др. Музиката от филма ще излезе на българския пазар на 19 март от Universal Music България и вече може да бъде поръчана ексклузивно в iTunes България.

По червения килим в LA мина и най-богата тийн-изпълнителка Майли Сайръс, която е и гадже на Лиъм Хемсуърт. Още снимки от премиерата на "Игрите на глада" разгледайте в галерията по-долу

С участието на Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Лиъм Хемсуърт, Уди Харелсън, Доналд Съдърланд, Стенли Тучи и Лени Кравиц,  лентата на Гари Рос въвлича зрителите в нов свят и обществен ред. В него Игрите на глада са извратено зрелище, които в основата си са правителствена тактика за сплашване. Състезанията се предават на живо в националния телевизионен ефир на Панем. За Игрите на глада всяка година, едно момче и едно момиче на възраст между 12 и 18 години, биват изтеглени за трибути по време на Жътвата. Само един от тях може да оцелее и да се върне у дома като Победител. В 74-те Игри на глада, 16-годишната Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) доброволно заема мястото на по-малката си сестра, изтеглена да се състезава. Ако иска отново да се завърне в родния Окръг 12, Катнис трябва да направи поредица от почти невъзможни избори на Арената - между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

Свързани новини

Официален каст на "Игрите на глада 2"

28.08.2012

Сам Клафлин става Финик Одеър

23.08.2012

Майли Сайръс се сгоди за Лиам Хемсуърт

06.06.2012

"Игрите на глада" с 4 награди от MTV

04.06.2012

Гари Рос ще режисира "Худини"

04.05.2012