Арестуваха Джордж Клуни, Джулия Робъртс представи "Снежанка 3D" - виж любопитните събития в снимки

Джулия Робъртс (Julia Roberts) изпълнява ролята на злата кралица в 3D филм по приказката на Братя Грим "Снежанка и седемте джуджета". 43-годишната носителка на "Оскар" е звездата в проекта на режисьора от индийски произход Тарсем Сингх, който се зае да направи една още по-мрачна адаптация на именитата приказка на Братя Грим.

В ролята на Снежанка ще видим младата надежда на Холивуд Лили Колинс (Lilly Colins). Любопитен факт за нея е, че тя е дъщеря на прочутия певец и музикант Фил Колинс. Освен премиерата на "Снежанка", днес Лили празнува и своя 23-ти рожден ден! (още снимки на младата звезда в Холивуд вижте в галерията по-долу)

Лили Колинс и Тарсем Сингх

Звездите от продукцията с оригинално заглавие "Mirror, Mirror" представиха филма пред медиите в Лос Анжелис. Българската премиера на приказката, в която се разказва за Снежанка, злата мащеха и седемте джуджета, предстои на 23 март.

Около друга кино звезда много се шумя през тази седмица. Джордж Клуни и баща му Ник Клуни бяха арестувани в Ню Йорк. Двамата организираха протест пред посолството на Судан, заради военните престъпления, които по данни на организацията на актьора, се извършват там. Драмата се разигра в петък, а ден по-рано Клуни се срещна с президента Барак Обама, за му сподели своето безпокойство относно ситуацията в Судан. Клуни и други активисти обвиняват суданското правителство за атаки, при които има стотици убити и ранени цивилни хора.


Вижте в галерията още снимки от тези и други любопитни събития, към които светът гледаше през изминалата седмица.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024