"Стъклен дом" свършва със "Спасението"

"Стъклен дом" свършва, обявиха официално от Би Ти Ви. До няколко седмици тръгва последният сезон на сериала, наречен "Спасението".

Всички истории и героите, участващи в тях, ще получат развръзка. Камен, Боряна, Чарли, Елена, Димитър Касабов, Сиана - всеки от главните образи ще трябва да направи труден избор, от който ще зависи животът им. Един от тях няма да успее и ще загине.

Актьорите все още снимат финалните кадри, пише 24 часа.

В сюжета ще има и много нови персонажи, които ще доведат до още повече обрати. Както вече стана ясно, в сериала влиза дъщерята на Стоичков - Михаела, която ще завърти главата на един от героите и ще накара друг да ревнува. В епизодите ще участва и диетоложката Енджи Касабие.

“Стъклен дом” започна да се излъчва през април 2010 г. и досега е имал четири сезона. Със сериала изгряха звездите на много млади актьори като Калин Врачански, Радина Кърджилова, Явор Бахаров.

Още преди половин година единият от продуцентите на поредицата - Димитър Митовски, разказа, че според него един сериал трябвало да се спре малко преди интересът към него да се изчерпи. Той и колегите му явно са решили този момент да е сега.
 

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012