Кейт Уинслет и Джеймс Камерън на премиерата на "Титаник 3D"

Актрисата Кейт Уинслет и режисьорът Джеймс Камерън преминаха по червения килим в Лондон за премиерата на 3D версията на хитовия филм "Титаник", 15 години след появата на оригиналната лента. Третата звезда Леонардо Ди Каприо не присъства на събитието.

Уинслет призна, че би било "ужасно" да се види гола в 3D формат. Актрисата сподели, че няма да гледа, когато се стигне до интимните сцени между нейната героиня и Леонардо Ди Каприо. В отговор на въпрос как би се почувствала, като се види гола но големия екран, 36-годишната актриса заяви: "Ужасно. Няма да гледам. По това време ще съм в бара".

Уинслет, която беше облечена в блестяща рокля на Джени Пекъм, премина по червения килим с един от колегите си във филма Били Зейн и с режисьора Джеймс Камерън. Премиерата на 3D версията на "Титаник" се състоя в Роял Албърт Хол в Кенсигтън, Западен Лондон.

Новият филм излиза 15 години след появата на оригиналната лента, която се превърна в огромен хит, като донесе милиарди долари в световния бокс офис и спечели 11 Оскара. Кейт Уинслет сподели още, че връщането към по-младото й аз би било "странно". "Това е като да те карат да разглеждаш фото албум на бившото ти аз в продължение на три часа и половина. Доста е странно, но филмът все пак е прекрасен и изглежда невероятно. Не съм гледала целия филм от много дълго време, гледах само малки части от него, но е доста различно за мен, изглеждаме много по-млади и актьорската ни игра е различна, да се надяваме не чак толкова добра, както сега", сподели Уинслет.

Режисьорът Джеймс Камерън пристигна в Лондон "освежен" след поредното си успешно приключение. Той успя да слезе до най-ниската точка на земята, Марианската падина в неделя сутринта, място, до което бяха стигали само двама души преди него. /БГНЕС

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024