Препоръчваме ви да гледате на кино:

Титаник 3D (Titanic 3D)

15 години след главозамайващия успех на "Титаник", режисьорът Джеймс Камерън представи и триизмерна визия на своя хит. Любовната история, развиваща се по време на трагедията с най-големия кораб от началото на миналия век, ще ви се стори още по-силна в 3D формат, особено ако сте почитатели на специалните ефекти. Ако пък сте почитатели на класиката - това си е добрият стар "Титаник" с Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо.

Американски пай: Отново заедно (American Reunion)

Героите от "Американски пай" се завръщат 13 години по-късно (вижте снимки от премиерата на филма в галерията по-долу).  Ако и вие сте съпреживявали тийнейджърските трепети и неудачи в любовта на Джим (Джейсън Бигс), по всяка вероятност ще ви бъде любопитно да разберете какво се случва с него, когато вече е пораснал мъж.

Сюжетът на "Отново заедно" се заплита на среща на випуска. От филма ще разберем какво се случва с брака на Джим и Мишел (Алисън Ханиган), дали Кевин (Томас Йън Никълъс) все още е влюбен във Вики (Тара Рийд) и дали има приятелство между бившите съученици. Единственото сигурно е, че Финч (Еди Кей Томас) все още си пада по майката на Стифлър.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024