Руският актьор Сергей Безруков стои зад маската на Висоцки

Руският актьор Сергей Безруков, нашумял с участието си в тв сериала "Бригада", призна, че не друг, а именно той е изиграл Владимир Висоцки.

Става дума за филма "Висоцки. Благодаря, че съм жив", излязъл по екраните в Русия през декември 2011 г. и счупил всички касови рекорди. Досега се пазеше в тайна кой е актьорът, превъплътил се в образа на идола с помоща на 100% маска.

Носеше се мълва, че това е някой си Владимир Вдовиченков, непознат в руските киносреди. Според друга версия Вдовиченков е просто фикция, тиражирана умишлено от създателите на лентата, а Висоцки се играе от Сергей Безруков, изпълнил две роли във филма - едната със собственото си лице, а другата - с маската на Висоцки. За да бъде мистерията пълна, според финалните титри в лентата ролята на Владимир Висоцки се изпълнява от... Владимир Висоцки.

Сега стана ясно, че Безруков наистина е изиграл и двете роли, като мистерията бе разбулена от самия актьор. В новото тв предаване на руския Първи канал "Вечерен Ургант", Безруков бе първият поканен гост. Водещият Иван Ургант зададе на актьора въпроса вярно ли е, че именно той е изиграл Висоцки във филма. След кратко колебания Берзуков отговори лаконично: "Да". /БГНЕС

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024