Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Тъмни сенки" (Dark Shadows)

Продукцията на Тим Бъртън е базирана на популярния телевизионен сериал "Тъмни сенки", създаден от Дан Къртис и излъчван в периода 1966-1971 година. Разчитайки на комбинацията между мрачна атмосфера, черен хумор и най-различни герои, повечето вампири и върколаци, телевизионните серии се превръщат в голям успех. Самия Джони Деп признава, че като малък е бил силно впечатлен от "Dark Shadows" и фактът, че участва в игралния филм, и то под режисурата на стария си приятел Тим Бъртън, е сбъдната мечта. Звездният екип от вампири на екрана са: Джони Деп, Ева Грийн, Мишел Пфайфър, Хелена Бонам Картър, Бела Хийткоут и Джаки Ърл Хейли.

Диктаторът (The Dictator)

Вечният провокатор Саша Барон Коен този път експлоатира темата за начина, по който Запада вижда арабските лидери. Или пък начинът, по който арабските диктатори виждат себе си? Няма да сгрешим, ако преди да гледаме лентата заявим със сигурност, че ще бъде безумно смешно и доста нецензурно.

Как прекарах лятната ваканция (Get the Gringo)

Филмът ни запознава с класическия герой на Мел Гибсън – самотен, циничен, проблемен, но и добър. Името му е просто Шофьорa, а престъпната му кариера го вкарва в Ел Пуеблито – съчетание между затвор и неуспешен социален експеримент. Мястото е истинско и е построено през 1956 г., а идеята е била на затворниците да се предостави място, където те могат да живеят заедно със семействата си. Естествено, градчето се превръща в едно затворено общество от престъпници. Там, на фона на насилие и цинизъм, се случва едно нестандартно приятелство, което може би ще изкупи греховете на Шофьора.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024