Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Диваци"

"Диваци" е най-новият филм на знаменития режисьор Оливър Стоун. В него той пресъздава вълнуващия разказ от едноименния роман на Дон Уинслоу, превърнал се в бестелър на Ню Йорк Таймс. Книгата вече е на българския пазар. Впечатляващият екшън-трилър на Стоун събира заедно на големия екран големите актьори Салма Хайек ("Десперадо”), Джон Траволта ("Криминале”), Бенисио Дел Торо ("Гепи”), Блейк Лайвли (ТВ сериала "Клюкарката”), Тейлър Кич ("Джон Картър: Между два свята”), Арън-Тайлър Джонсън ("Илюзионистът”) и Демиан Бичир ("По-добър живот”).

"Looper: Убиец във времето"

Режисьорът Райън Джонсън е заложил на звезден актьорски състав за своя фантастичен екшън - Брус Уилис, Пол Дано, Джоузеф Гордън-Левит, Емили Блънт, Пайпър Перабо, Джеф Даниълс и Трейси Томс.

Действието се развива в бъдещето, когато пътуването във времето е реалност, но е незаконно и достъпно само на черния пазар. Група наемни убийци, наречени loopers, работят за престъпен синдикат. Босовете изпращат мишената назад във времето и задачата на looper-а е да я намери, застреля и да се отърве от тялото. Джоузеф (Джоузеф Гордън-Левит) е един от тях – достатъчно професионален и безкомпромисен... поне докато при едно от заданията не среща мишена, която се оказва самият той на старини (Брус Уилис).

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024