Препоръчваме ви да гледате на кино:

От днес "Хобит: Неочаквано пътешествие" официално е на екран в 3D, IMAX 3D и HFR 3D формат.

Това е първият филм от бъдещата трилогия за приключенията на Билбо Бегинс, Гандалф и джуджетата на Торин Дъбощит, а лентите отново са режисирани от Питър Джаксън, който вече сътвори кино шедьоврите от трилогията "Властелинът на пръстените".

Тъй като лентата вече събра противоречиви коментари, главно заради технологията си на заснемане в 48 кадъра в секунда вместо стандартните 24, ви предлагаме първите коментари от кино фенове, които посетиха среднощната премиера на "Хобит: Неочаквано пътешествие", написани във Фейсбук страницата на сайта за кино cinefish.bg:

" Vladimir Vitanov: Много заинтригуващ филм , с неочакван край smiley; Ivaylo Kolev: Аз съм разочарован и края си беше бая очакван; Божидар Стойков: все пак това не е края нали знаетe; Todor Ivanov: Не лош филм, хареса ми доста края си беше посредствен ама ... какво да очакваш от книга която си чел. А от RealD 3d и 48 кадъра нищо не усетих ... приличаше си на нормално 3д не усетих разни орки и гоблини да ми падат по главата и все пак струваше си 14е предпремиерни лева; Пламен Христов; Малко по слаб от Властелина, но един от най - добрите филми след него изобщо; Julian Kovachev: Аз съм много доволен.Филма беше много хубав ще ходя пак:))) Но не усетих разликата в новото 3Д:)"

Свързани новини

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021