Звездна двойка ще обяви номинираните за Оскари

И двамата са красиви и известни, а освен това са семейство в живота.

В понеделник - 15 март ще станат ясни филмите в най-престижната надпревара за наградите "Оскар". Списъкът ще бъде оповестен в специално живо предаване, което ще бъде водено от певеца и актьор Ник Джонас и съпругата му - актрисата Приянка Чопра. 

Те ще разкрият номинираните ленти в общо 23 категории.

Лайфстриймът ще тече в две части на сайта Oscar.com и във всички канали на Американската кино академия в социалните мрежи.

Първата част на номинациите ще бъде оповестена в понеделник малко след 8 сутринта местно време, а втората, която ще включва претендентите в най-важните категории, включително за филм и главни роли, ще разберем в 8.31 минути местно време.  

Вече има очертани фаворити, като лентата "Земя на номади" в категорията "Филм на годината". Филмът вече спечели много награди, сред които "Златен Глобус" и наградата "Изборът на критиката". Но въпреки това, тук често се случват изненади.

Прогноза: Кои 10 филма ще се състезават за Оскари 2021

В състезанието за анимация, като че ли няма много въпросителни. Почти сигурен победител е продукцията на Disney и Pixar's "За душата" ("Soul"). Традиционно саундтракът на най-хитовите анимации също е номиниран за ценната статуетка - тук един от авторите на музиката е небезизвестният Трент Резнър, който вече спечели наградите "Златен Глобус" и "Изборът на критиката". Ще гледаме хитовата анимация по българските екрани от 19 март.

Наградите "Оскар 2021" са насрочени за 25 април, неделя, а шоуто ще бъде излъчено по ABC.

А това е чисто новото парче на Ник Джонас, за което той споделя, че е вдъхновено от любовта към съпругата му. Изпълнителят го представи на живо в шоуто Suturday Night Live: 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023