Виното на Angelina Jolie и Brad Pitt вече е на пазара

Първата партида от виното на звездната холивудска двойка Brad Pitt и Angelina Jolie беше пуснато на пазара.

Розето "Miraval", произведено в имението на двойката в град Бриньол в област Прованс-Алпи-Лазурен бряг ще струва около 13 паунда за бутилка. Производството на виното било наблюдавано от френското семейство винари Perrin. Но Marc Perrin сподели, че Jolie и Pitt искали да направят нещо повече от това да поставят имената си върху бутилката.
 
"Те искат да се гордеят с виното в имението си и се стремят към съвършенство. Две семейства работят в имението", заяви той. Perrin очаква около 150 000 бутилки розе да бъдат пуснати на пазара първата година. То ще бъде последвано от червено и бяло вино. Вината ще бъдат продавани чрез "добри търговци на вино и в добри ресторанти", допълни Perrin.
 
Той разкри още, че идеята за новото бизнес начинание възникнала, когато звездите поканили семейството му в замъка си през юни миналата година. "Brad и Jolie са много дружелюбни, мили хора и много земни", сподели Perrin.
 
Jolie и Pitt планират да се оженят именно в замъка Миравал. Живописното имение има собствен параклис, в който двойката смята да размени брачните си клетви. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024