Keira Knightley ще участва във филм за Coco Chanel

Keira Knightley ще участва във филм на Karl Lagerfeld за Coco Chanel.
 
Британската актриса е сред звездите, които ще участват в късометражната лента за модната дизайнерка. Филмът ще бъде заснет в чест на 100-годишнината на френската модна къща Chanel и ще бъде режисиран от Karl Lagerfeld, настоящият творчески директор на модната марка, съобщава британският в. "Индипендънт". Lagerfeld и Knightley изпитват взаимно уважение един към друг и дизайнерът често посочва актрисата като своя муза.
 
Действието в лентата ще се развива във френския крайбрежен град Довил, където отваря врати първият бутик на Chanel през 1913 с финансовата помощ на капитан Arthur Edward Capel. Снимачният екип получил поръчка да създаде "ретро снимачни площадки", които да пресътворяват тогавашната епоха. 27-годишната актриса вече е любимка на Chanel. Тя стана лице на рекламната кампания на парфюма Coco Mademoiselle, макар че рекламата беше забранена, защото била прекалено съблазнителна.
 
Тя ще си партнира със Stella Tennant, Tallulah Harlech, Clotilde Hemse и Brad Kroenig в промоционалния филм. Той ще бъде показан за първи път на ревюто на Chanel "Круиз шоу" в Сингапур. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024