Jean-Claude Van Damme търси индийски таланти за новия си филм

Екшън звездата Jean-Claude Van Damme беше в китайския град Макао в събота, за да търси млади таланти за новия си филм. Актьорът връчи една от наградите на церемонията на Индийската международна филмова академия, индийската версия на Оскарите, но разкри, че търси и нови лица, които да участват в следващия му филм.
 
"Индия има страхотни актьори и актриси и е прекрасна страна. За нас трябва да е чест да имаме индийски актьори в наш филм. Ще заснемем филм, наречен "Luxury Meets Justice", а Индия е голям пазар и трябва да бъде част от него", заяви Van Damme. Белгийският майстор на бойните изкуства иска да се потопи още повече в индийската култура, като участва в първия си боливудски филм. Запитан дали има подобни планове, той отговори: "Надявам се това да се случи. Ще бъде удоволствие".
 
Van Damme не е първият холивудски актьор, който проявява интерес към Боливуд. Brad Pitt също призна преди време, че е впечатлен от "драмата и цвета" на индийските филми, а Penélope Cruz работи по адаптация на големия екран на книгата "Страст Индия", която смята да заснеме в азиатската страна.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024