Мел Гибсън и Антонио Бандерас идват за "Непобедимите" 3?

За снимките на Непобедимите 3 в България ще пристигне Мел Гибсън, който ще изпълнява ролята на злодей, съобщават bgnes. В непобедимия екип може да присъства още и партньорът на Силвестър Сталоун от "Атентатори" (1995) Антонио Бандерас.
 
Според блога на феновете на Непобедимите към групата на всеможещи бойци може да включи и майсторът на източните бойни изкуства Стивън Сегал.
 
Преди няколко дни стана известно, че Брус Уилис отпада от екипа за "Непобедимите" 3, чиито снимки трябва да започнат този месец в България. Героят от "Умирай трудно" искал по 1 милион долара на ден за 4 дена снимки, предлагали му три. Силвестър Сталоун и останалите от екипа били възмутени от дебелия хонорар, който Уилис искал. И само след 72 часа пазарлък Брус отпаднал от екипа. Рамбо взриви Холивуд, като написа в Туитър: "Уилис е вън, влиза Харисън Форд! Голяма новина!". А после добави хапливо за Уилис: "Алчен и мързелив…Вероятно това е сигурна рецепта да си съсипеш кариерата".
 
Според "Холивуд рипортър" обаче водеща в случая била алчността, а не мързела. Така че в третия екшън с непобедимия екип на Рамбо редом с него ще е Харисън Форд. Остава неясно кой ще попълни кохортата от можещи всичко герои. Въпреки всичко вървят спекулации, че Уилис все пак можело да пристигне, тъй като преговорите за участието му продължавали и в момента, твърдят хора от Лайънсгейт.
 
Освен сигурните Силвестър Сталоун и Харисън Форд, там ще са Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм. Оттук нататък вървят вече само спекулации, че екипът ще бъде попълнен още от Джеки Чан, Уесли Снайпс, Мики Рурк и Мила Йовович.
 
Екшънът с бюджет 90 млн. долара ще се появи по екраните идния август, казват от Милениум филмс.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024