Johnny Depp и Kate Moss отново заедно, макар и само на лента

Холивудската звезда Johnny Depp и супермоделът Kate Moss се събират отново на снимачната площадка за нов музикален видео клип на сър Paul McCartney, съобщава бгнес. Johnny и Kate, които бяха заедно в продължение на четири години от 1994, участват в промоционалния клип на новия сингъл на бившия бийтълс, "Queenie Eye".
 
Запознат с проекта споделя пред в. "Дейли мирър", че "те наистина избягваха да се появяват заедно пред обществеността, тъй като в миналото имаха доста конфликтни моменти, но не можаха да откажат на McCartney. Двамата имат само малки роли в клипа, но това е първият път, когато се показват на екрана заедно, след като се разделиха".
 
През лятото на миналата година Kate се омъжи за рокзвездата Jamie Hince, а миналата година Johnny Depp прекрати 14-годишната си връзка с френската певица, актриса и модел Vanessa Paradis. "Те са мои приятели и на дъщеря ми Stella. Много съм щастлив, че се съгласиха да го направим", казва McCartney.
 
Depp и Moss обаче не са единствените звезди, които участват в снимките в емблематичното студио Abbey Road. "Участва цяла плеяда от знаменитости. Това наистина е букет от знаменитости. Meryl Streep и Gary Barlow бяха в студиото. Но голямата тема за приказки бяха Kate и Johnny", казва източникът. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024