Има ли проблеми със здравето Анджелина Джоли?

"Трагични новини за здравето на Анжелина" - с такова заглавие излезе последният брой на американския таблоид OК!, информира бгнес.
 
Материалът е придружен със снимка на актрисата, склонила глава върху рамото на Брад Пит. В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и лекарите се опасяват за нейния живот. Съобщава се също, че Брат Пит е зарязал всичко и се върнал при жена си.
 
 
През май актрисата бе подложена на двойна мастектомия, за да бъде намалена вероятността от рак. Тогава тя заяви, че не иска да причини страдание на децата си, напускайки този свят заради рак на гърдата, докато те са още малки. На 27 май от рак на гърдата почина 60-годишната леля на Джоли – Деби Мартин.
 
Изследванията откриха, че 38-годишната Джоли носи "увредения" ген BRCA1, което рядко повишава вероятността от рак на млечната жлеза и на яйчниците. Разбрала това тя изобщо не се поколебала да легне под ножа. По думите й след операцията на нея са й поставени импланти, затова никакви други следи от операции, освен малки белези, децата не са забелязали.
 
Разбира се, това няма да е първият път, в който от таблоида преувеличават или откровено манипулират фактите и тепърва предстои да разберем дали има нещо вярно в слуховете. А те датират от години - още откакто актрисата отслабна много и загуби апетитните форми, с които спечели аудиторията в ленти като "Лара Крофт: Томб Райдър". Миналата година таблоидите твърдяха, че е станало заради хепатит C, с който тя се заразила при някоя от многобройните си татуировки в миналото. Информацията така и не беше потвърдена. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024