Актрисата Brittany Murphy e била отровена, смята баща й

Бащата на актрисата Brittany Murphy, починала през 2009 в къщата си в Лос Анджелис след пневмония, твърди, че са открити следи от тежки метали в косите на дъщеря му, което означава, че е била отровена, съобщи бгнес.
 
Angelo Bertolotti е дал част от косите на Brittany в независима лаборатория. Той винаги е отхвърлял заключенията на института по съдебна медицина в Лос Анджелис, който посочи като причина за смъртта пневмония. Според заявеното от бащата пред Ню Йорк Дейли, повишените нива на отровни метали, главно барий, използван в отровата за плъхове, са открити в тленните останки на актрисата
 
Резултатите "сочат отравяне", според Angelo. "Искаме подновяване на разследването, за да се открие авторът на престъплението. За да не преча на новото разследване не мога още да назова човека, когото подозирам", каза Bertolotti.
 
Murphy почина внезапно на 20 декември в банята на дома си в Холивуд Хилс. Съдебният лекар посочи, че смъртта е настъпила след инфаркт, резултат от пневмония, анемия и "голяма интоксикация с медикаменти". Мъжът й – британският сценарист Simon Monjack – почина пет месеца след Brittany. Той бе на 39 години, когато почина в същия дом, също от пневмония. Кичури и от неговата коса са показали същите нива на същите тежки метали, като тези на Brittany.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024