Виж коя е най-доходоносната филмова звезда за 2013

Jennifer Lawrence беше обявена за най-доходоносната актриса за 2013, пише бгнес.
 
Списание "Варайъти" съобщава, че бокс офисът през миналата година е на път да подобри всякакви рекорди, а Lawrence има значителна заслуга за това. Актрисата участва в "Игри на глада: Възпламеняване" и "Американска схема" и това само в последните два месеца на 2013.
 
Тя беше избрана за най-доходоносната звезда на годината в анкета сред собственици на кина и купувачи на филми, осъществена от Quigley Publishing Company.
 
Втората най-доходоносна актриса е Sandra Bullock, която беше част от хитовите ленти "Гравитация" и "Нежна полиция". Третото място е за екранния партньор на Lawrence в "Наръчник на оптимиста" и "Американска схема" Bradley Cooper. През миналата година той участва и във филма "Последният ергенски запой" III.
 
В топ пет попадат още Amy Adams и James Franco. 23-годишната актриса намери място в много други класации през миналата година и беше определена от "Варайъти" за един от най-влиятелните хора през 2013 г. В момента тя работи по редица проекти, включително последните два филма от поредицата "Игри на глада" и продължение на "Х-Мен". В най-скоро време почитателите й ще могат да я видят в лентата "Серена", в която отново си партнира с Bradley Cooper.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024