Оргията от "Вълкът от Уолстрийт" хич не била забавна (видео)

Актьорът Jonah Hill не се е забавлявал, когато са снимали сцената с оргията от "Вълкът от Уолстрийт". Прекарал целия ден заобиколен от потни голи хора и опознал секс партньорката си твърде добре, съобщава бгнес.
 
Актьорът споделя, че много негови приятели са го разпитвали за шумната сцена от филма на Martin Scorsese. Според тях, снимките са били много забавни и смешни, но Jonah смята, че снимането на тази сцена е било всичко друго, но не и забавно.
 
"Това е най-нехигиеничният сценарий, в който някога съм участвал… Този снимачен ден продължи цели 18 часа. Бяхме затворени в макет на самолет и навсякъде имаше голи хора. Накъдето и да се обърнех, на 5 см. от мен имаше нечии топки, а когато мъжки гениталии се озоват толкова близо до мен, това не е точно моят полет", разказва той пред водещия на шоуто "Conan".
 
Това далеч не бил единственият момент на дискомфорт за актьора. В сцената му се налагало да се преструва, че му правят фелацио и той правел всичко възможно, за да остане максималмно професионален. "Главата й е там долу… Нали се сещате… И понеже имал две малки деца, си говорим: "Преходът от яслата към детската градина е толкова труден за тях", "Ами да, това наистина изглежда труден период", казвам аз", спомня си Jonah Hill. 
 
 
В шоуто Johnna разказва и доста забава история, свързана със златната рибка, която героят му поглъща в една от сцените на филма.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024