Emma Watson не излиза с известни мъже

За разлика от много актриси на нейната възраст Emma Watson винаги се е въздържала от връзките с известни колеги.
 
23-годишната актриса сподели за решенията си в любовта. Макар че предпочита да излиза с обикновени момчета, тя не харесва начина, по който връзките й се представят пред публиката. В момента Emma се среща с 21-годишния студент в Оксфорд Matt Janney, пише бгнес.
 
"Не излизам с хора, които са известни. Не смятам за честно всички интимни подробности от техния живот да бъдат излагани на показ заради мен. Бих искала да ги предпазя", казва тя.
 
Актрисата, която изгрява с ролята си на Hermione Granger от поредицата за Harry Potter, споделя, че заради този си успех понякога изпитва трудности в намирането на по-сериозни роли. "Понякога ми е трудно да убедя режисьорите, че мога да изиграя и по-сериозни роли", казва тя.
 
В личния живот обаче Emma прави всичко възможно, за да докаже, че вече не е "добро момиче". Тя сподели, че наскоро е нахлула в басейна на един хотел в три през нощта и полудувала там - "Не би трябвало да ми се разминават нещата, които ми се разминават", не без самокритичност отбелязва тя. По-късно тази година актрисата ще получи дипломата си от Университета Браун в САЩ и ще празнува с много алкохол. "Ще има голямо парти смятам да се напия сериозно", уверява тя.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024