Jodie Foster се ожени за партньорката си

Холивудската актриса, която познаваме от филми като "Шофьор на такси", "Алис не живее вече тук", "Бъгси Малоун", "Мълчанието на агнетата", "Сфера" и др. се ожени за приятелката си Alexandra Hedison, съобщи нейната говорителка. Тя се свърза в брачен съюз с известната фотографка и актриса този уикенд, съобщи бгнес. Двойката е заедно от близо година. 
 
Foster разкри "официално" своята хомосексуалност на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" миналата година. За Jodie Foster от дълго време се говори, че е с хомосексуална ориентация, но тя наистина изненада аудиторията в нощта на раздаването на наградите "Златен глобус", като заяви, че иска да направи признание. Тя посочи, че близките й хора знаели, че е лесбийка "преди около 1000 години, в каменната ера" и това вече не е тайна за никого от познатите й.
 
Тя се обърна към бившата си партньорка от две десетилетия Cydney Bernard, която нарече "любовта на живота ми, моята героична бивша партньорка, моята сродна душа, изповедница, партньорка по ски, съветничка, моята близка приятелка през изминалите 20 години". Дотогава тя не криеше връзката си със Cydney, но и никога не склони да я обсъжда публично, макар двете да отглеждаха двама сина.
 
"Днес стана традиция известните личносто да обявяват сексуалната си приентация с пресконференция, собствен парфюм и риалити шоу в праийм тайма. Това обаче не е моят стил и никога няма да бъде", коментира актрисата.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024