Французойка помисли Richard Gere за бездомник (галерия)

Професионалните задължения поставиха американският актьор Richard Gere в забавна ситуация.
 
Френската туристка Karine Gombeau изляза на разходка из Ню Йорк с мъжа си и 15-годишния си син, пише бгнес. Недалеч от Централната гара тя се натъкнала на бездомник, който нещо ровил в боклуджийски контейнер. Разчувствалата се жалостива чужденка му предложила пица, останала след посещение на семейството в италиански ресторант.
 
"Той попита: "Какво има в пакета?" Опитах се да му отговаря на английски, но половината фраза казах на френски. Казах: "Извинете, но пицата е студена." Той отвърна: "Много благодаря, Бог да ви пази", разказва Gombeau. Французойката изобщо си нямала представа с кого разговаряла на улицата, но след два дни служител на хотела, в който отседнало семейството, й показал снимка във в. "Ню Йорк пост". И от нея тя научила, че бездомникът бил всъщност холивудската звезда Richard Gere,
 
"Това беше направо вълшебно. Тази история е истинска лудост. Просто е невероятно, че подобно нещо се е случило", признала французойката пред изданието". Тя добавила, че смята Gere за привлекателен мъж, въпреки 64-те му години. Всъщност французойката и семейството й и без да искат попаднали от снимки за филма "От незапомнени времена" - Richard Gere играе една от главните роли.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024