Изтече видео от "тъмния период" на Angelina Jolie

Списание National Enquierer публикува видеоклип от наркоманските години на Angelina Jolie, пише в. "Daily Mail", цитирано от бгнес.
 
Осъденият наркодилър Franklin Meyer твърди, че е заснел 16-минутно видео през 1999 със съгласието на Angelina Jolie, след като тя му се обадила да й достави в апартамента й в Манхатън хероин и кокаин. Jolie описва този период от живота си като "тъмен" и "опасен" и е щастлива, че сега е жива.
 
В клипа актрисата разговаря с баща си по телефона и ходи напред-назад в една от стаите в апартамента си. По пода и масата се виждат торби с боклук и кутийки от безалкохолни напитки.
 
"Angie ми беше клиентка няколко години. Продавах й хероин и кокаин. Един ден ми се обади и искаше да отида у тях. Така ми казваше, че иска да й занеса наркотици. Тогава си купих видеокамера и реших да я взема. Когато пристигнах, й дадох дрогата и тя ми плати", казва Meyer пред National Enquierer. Той продължил да я снима, когато баща й Jon Voight се обадил по телефона. Angelina и баща й говорили за брат й James и покойната й майка Marcheline Bertrand. От видеото обаче не става ясно с кого разговаря тя.
 
Meyer твърди в интервюто, че се срещал с Jolie 2-3 пъти седмично или в апартамента й, или в хотел. Всеки път тя давала около 100 долара за хероин и кокаин. Той дори казва, че тя се е друсала пред него. Веднъж е била надрусана с кокаин по време на важно интервю за филма "Луди години", за който спечели Оскар, разкрива наркодилърът.
 
Според него Jolie е била доста открита за интимните си отношения с актьора Billy Bob Thornton, склонността си към садомазохизъм и лесбийските си пориви. Актрисата имала връзка с колежката си Jenny Shimizu, когато се снимали заедно във филма от 1996 Foxfire. Тя се влюбила в Shimizu "в секундата, в която я видяла", твърди наркодилърът.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024