И Monica Bellucci влезе в новия филм за Bond

Френската актриса Lea Seydoux и италианската й колежка Monica Bellucci бяха избрани да изиграят главните женски роли в "Спектър", 24-та част от поредицата за приключенията на James Bond, съобщи в киностудиото Pinewood режисьорът Sam Mendes.
 
Те се присъединяват към британеца Daniel Craig, който ще се превъплъти за четвърти път в образа на известния шпионин срещу нов жилав противник, в ролята австриецът Christoph Waltz. Американският кечист Dave Bautista също ще създава неприятности на агент 007.
 
Ирландският актьор Andrew Scott, известен с ролята си в сериала на BBC "Sherlock", ще изиграе един от шефовете на тайния агент, служещ на Нейно Величество. Помолен от BBC да разкрие новите си приключения, Daniel Craig предпочете да не повдига завесата.
 
"Не зная много, прочетох сценария тази сутрин и няма да кажа нищо, ще трябва да почакате", заяви британският актьор, който игра в "Казино роял", "Спектър на утеха" и "007: Координати Скайфол". Съответните роли на Lea Seydoux и Monica Bellucci не бяха уточнени. Първата ще изиграе Madeleine Swann (намигване към романа на Марсел Пруст "По следите на изгубеното време"). Героинята на втората ще се казва Lucia Sciarra.
 
Christoph Waltz сподели пред BBC, че не е имал колебания да влезе в образа на злодея. "Всички са гледали филмите за James Bond от детството си. Той е легенда, почти съвременна митология. За да участвате в това, няма нужда да мислите, просто го правите и това е", сподели актьорът.
 
Снимките на филма започват в понеделник и трябва да продължат седем месеца в киностудио Pinewood край Лондон, в Рим, Мексико, Танже и в австрийските Алпи, уточни Sam Mendes, който ще режисира втория си филм за Bond. Той представи още една звезда във филма – новия "Астън Мартин" DB10. Предишният модел DB5 беше изпепелен в "Скайфол".
 
Заглавието "Спектър" е свързано с мистериозната терористична организация, спомената в деветия роман от поредицата, наречен "Операция "Мълния". Премиерата на новите приключения на агент 007 е планирана за 23 октомври 2015. 

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024