Kristen Stewart критикува Холивуд за фалшивите отношения

Kristen Stewart разкритикува фалша, който преобладава в Холивуд. Според нея опитите на някои звезди да се преструват, че на снимачната площадка цари мир и любов са ужасни.
 
"Усещам се, че казвам неща, които чувам от другите, въпреки че си мисля, че това са лъжи. Мразя това", заяви Stewart пред сп. "Salon", цитирана от бгнес. 24-годишната актриса знае повече от останалите за химията на снимачната площадка, тъй като е имала кратка връзка с женения режисьор, 43-годишния Rupert Sanders, който е с 19 години по-възрастен от нея. Това се случи по време на снимките на "Снежанка и ловецът" през 2012. Kristen също така се чуди защо винаги трябва да има дълбока и значима причина да изиграе определена роля. "Хората често питат дали избирам ролите си, защото се опитвам да променя себе си или начина, по който хората ме възприемат. Това не е така", каза тя. 
 
В последния си филм "Все още Алис" Stewart играе заедно с номинираната за "Оскар" Julianne Moore, където Moore е в ролята на професор по лингвистика в начален стадий на Алцхаймер. Любимката на тийнейджърите се надява да привлече вниманието върху това опасно заболяване. "Ние предприемаме голяма стъпка към преодоляването на проблем, който се омаловажава. Това е нещо много реално. Има толкова много изолация, самота и много срам, а не трябва да е така", казва актрисата.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024