В новия филм Спайдърмен ще е ученик в гимназията

Шефът на Marvel Kevin Feige потвърди, че историята в новия филм за Спайдърмен ще се развива изцяло в гимназиална обстановка, пише cinefish.bg.
 
"Спайдърмен” ще бъде като филм на John Hughes". "В някои от любимите ми комикси за него той е именно там и там ще се концентрираме и ние. Именно заради това той ще бъде много по-различен от всички други човеци-паяци, които сме виждали досега, а това го прави уникален спрямо всички останали супергерои.” Tom Holland, който беше избран за ролята на Спайди, се е явил на кастинг, в който си е партнирал с Robert Downey Jr., което му е помогнало да усети ролята си и да се почувства уверен в нея. "Когато го видяхме как се справи на тези пробни снимки, разбрахме, че той е нашият човек,” допълва Feige. Освен уникалния момент, в който ще бъде разположен възрастово човека-паяк, има вероятност да видим и съвсем непознат злодей, който да се бори с него.
 
Що се отнася до избора на режисьор в лицето на John Уотс, Kevin Feige е категоричен в избора: "Видяхме се с него 5-6 пъти и всеки път той имаше все по-интересни идеи. А в Marvel мислим и така: "След като ще снимам с този човек през следващите две години, означава, че ще трябва да се виждам с него всеки ден през това време. Ще мога ли да се сработя?” Ако отговорът е "да” – действаме!”

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024