Pamela Anderson против кино-версия на "Спасители на плажа"

Pamela Anderson, прочула се със "Спасители на плажа", се обяви против анонсираната широкоекранна версия на сериала.
 
"Не виждам смисъл от подобно начинание. Никой не цени римейковете", заяви 48-годишната Anderson, пише бгнес. "90-те бяха по-простичко, по-сладко време в телевизията. И годините, когато снимахме сериала, са най-хубавите в живота ми. По онова време не ми е и хрумвало, че "Спасители на плажа" ще продължава да вълнува аудиторията и след 20 години".
 
"Спасители на плажа" се излъчва в периода 1989-1999. Сериалът е вписан в Книгата на рекордите Гинес като телевизионното шоу с най-голяма аудитория в света. Режисьор на подготвяната киноверсия е Сет Гордън, а в главните роли са Dwayne "The Rock" Johnson и Zac Efron. Очаква се премиерата да бъде през пролетта на 2016 и с рестрикции за възрастта на зрителите, защото последното, което създателите на римейка искат, е "простичко и сладко" - целта е да са провокативни и предизвикателни.
 
По признанието на Pamela, продуцентите не са й предлагали да участва във филма. Оферта обаче има към David Hasselhoff, изпълнил някога главната роля в "Спасители на плажа". Съвсем логично, Hasselhoff не споделя мнението на Anderson, че римейкът е тъпо нещо. "Много съм развълнуван от проекта. В момента водим преговори с продуцентите", споделя 63-годишният актьор. 

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024