Alden Ehrenreich е новият Han Solo

Американският актьор Alden Ehrenreich е новият Han Solo, пише bgnes.com. Disney са се спрели на него след продължително търсене на артист, който да изиграе прочутия контрабандист от поредицата "Междузвездни войни" в предстояща нова лента, специално посветена на героя. 
 
Ehrenreich дебютира на големия екран в ленти на Francis Ford Coppola, но доби особена популярност с играта си в последния филм на Братя Coen – "Аве Цезар". Специалният филм, който трябва да излезе през 2018, ще разкаже историята на Han Solo преди събитията от оригиналните ленти на George Lucas от 70-те и 80-те години на миналия век. 
 
С ролята на пилота изгря звездата на Harrison Ford, който се завърна като Solo за последен път в излязлата миналата година седма част на поредицата – "Силата се завръща". От няколко години франчайзът е притежание на Disney. Компанията подготвя още два филма от основната нова трилогия. Епизод 8 вече се снима и трябва да излезе в края на следващата година, а Епизод 9 да завърши историята през 2019. 
 
Освен тези два филма се подготвят още две странични ленти, едната от които е все още неозаглавения филм за Han Solo. Другата е "Rogue One", който трябва да излезе в края на 2016.

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024