Три къси филма на Катерина Борисова в деня на любовта и виното

Три филма на режисьора Катерина Борисова, обединени от темата за любовта и опиянението от другия, ще покаже ДНК - Пространство за съвременен танц и пърформанс - точно на 14 февруари от 19:30 часа.
 
"Здравей, любов, довиждане" е с продължителност 20 мин. и разказва за млад куриер, който краде адресите на най-красивите клиентки, надявайки се, че по този начин ще срещне Любовта. Неговите очаквания претърпяват изненадващ обрат. Участват: Никола Парашкевов, Пламен Петков и Рая Пеева.
 
"Откъснати цветя" е за младата Ида, която очаква бъбречна трансплантация. Тя е привлечена от внезапната и тайнствена поява на млад мъж, който страда от шизофрения. Двамата прекарват незабравима нощ заедно, преодолявайки границите на заболяванията си. В крайна сметка става ясно, че има уговорка момчето да умре, за да може Ида да живее. Филмът е с продължителност 30 мин., а в ролите са: Полина Недкова, Ахмед Юмер, Христо Бонин, Йорданка Стефанова, Робърт Янакиев.
 
"Преди нощта да изтече" е 18-минутен филм с участието на Стоян Радев, Лиля Маравиля, Мартин Радоев, Ицхак Финци, Даниел Пеев. Лиричната изповед е за любовта, разминаванията, неизказаното и компромисите, които правим в името й.
 
Цена на билетите е 6 лв. редовен и 4 лв. с намаление за студенти и ученици.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024