Разкриват ни предисторията на John McClane от "Умирай трудно"

Всички знаем кое е коравото ченге, което винаги е готово да се разправи с терористи и всевъзможни злодеи. Както обаче се е случило в миналото на John McClane, преди да го видим в първата част на "Умирай трудно", пита cinefish.bg? Предстои скоро да разберем отговора на този въпрос.
 
Режисьорът Len Wiseman, продуцентът Lorenzo Di Bonaventura и звездата Bruce Willis усилено работят по нов филм, който ще е предисторията на прочутата поредица. Идеята е той да мост между настоящото и миналото на McClane. Ще проследим неговите подвизи като ченге в Ню Йорк през 70-те – години, преди да се появи на прочутото коледно парти в Накатоми Плаза.
 
Wiseman ще продуцира и ще режисира новия филм. Така това ще стане неговия втори опит в поредицата, след като той й спечели много нови фенове със своя "Умирай трудно 4.0" от 2007. 
 
Върху сценария вече работят братята Chad и Carey Hayes. Те пишат сценарии преди всичко за филми на ужасите, като сред тях най-популярен е този за "Заклинанието". Дано се представят на ниво и в екшън жанра. Големият въпрос обаче все още стои: кой актьор ще има честта да играе младия John McClane. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024