Ed Sheeran играе себе си в новия филм на Danny Boyle

Danny Boyle може и да се отказа да режисира новия епос за Джеймс Бонд, но в момента е доста натоварен с пост продукцията на новия си филм, който бе заснет преди няколко месеца по сценарий на Richard Curtis, пише cinefish.bg. За филма знаем единствено, че ще е музикална комедия, но в него участва и истинска музикална звезда.
 
Ed Sheeran ще играе себе си в бъдещия хит. Популярният изпълнител потвърди и че всичко във филма се върти около музиката на великите The Beatles. Himesh Patel играе главната роля – на музикант, който е единственият човек на планетата, който си спомня хитовете на четворката от Ливърпул.
 
Пътищата му се пресичат с тези на Sheeran. "Аз съм негов откривател и го взимам с мен на турне. Той обаче се превръща в по-голяма звезда и от мен", разказва британския композитор и музикант. "Снимахме филма по време на мое истинско турне. Бяха доста натоварени два месеца, защото по четири дни в седмицата бях зает с концертите си, а в останалите три снимахме филма. Аз играех себе си, така че не мисля, че се справих толкова зле. Нямаше какво да объркам особено".
 
Това не е първата роля на изпълнителя на "Shape of You". Той игра себе си и в "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта", имаше и малки роли в сериалите "Игра на тронове" и "Семейство Симпсън", но това ще е първата му по-сериозна изява пред камера. Филмът на Boyle, чието заглавие може би ще бъде "All You Need Is Love", се очаква по кината през септември 2019.

Свързани новини

"Снимка с Юки" с благотворителна кауза

18.03.2019

"Господарка на злото 2" през октомври

13.03.2019

Ed Sheeran ще отвори музикален бар

12.03.2019

Топ 10 на най-продаваните сингли

07.03.2019

Актьорът Luke Perry почина

05.03.2019

Коментари