Ed Sheeran играе себе си в новия филм на Danny Boyle

Danny Boyle може и да се отказа да режисира новия епос за Джеймс Бонд, но в момента е доста натоварен с пост продукцията на новия си филм, който бе заснет преди няколко месеца по сценарий на Richard Curtis, пише cinefish.bg. За филма знаем единствено, че ще е музикална комедия, но в него участва и истинска музикална звезда.
 
Ed Sheeran ще играе себе си в бъдещия хит. Популярният изпълнител потвърди и че всичко във филма се върти около музиката на великите The Beatles. Himesh Patel играе главната роля – на музикант, който е единственият човек на планетата, който си спомня хитовете на четворката от Ливърпул.
 
Пътищата му се пресичат с тези на Sheeran. "Аз съм негов откривател и го взимам с мен на турне. Той обаче се превръща в по-голяма звезда и от мен", разказва британския композитор и музикант. "Снимахме филма по време на мое истинско турне. Бяха доста натоварени два месеца, защото по четири дни в седмицата бях зает с концертите си, а в останалите три снимахме филма. Аз играех себе си, така че не мисля, че се справих толкова зле. Нямаше какво да объркам особено".
 
Това не е първата роля на изпълнителя на "Shape of You". Той игра себе си и в "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта", имаше и малки роли в сериалите "Игра на тронове" и "Семейство Симпсън", но това ще е първата му по-сериозна изява пред камера. Филмът на Boyle, чието заглавие може би ще бъде "All You Need Is Love", се очаква по кината през септември 2019.

Свързани новини

Първият трейлър нa новия "Аватар" е тук

10.05.2022

Последният филм на Лорина Камбурова

09.05.2022

Филмът тръгва по кината до дни

27.04.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Глобиха продуцентите на "Rust"

21.04.2022