Документалният филм за Rihanna излиза съвсем скоро

Повече от две години изминаха, след като за първи път бе обявено, че се работи по документален филм за поп принцесата Rihanna, припомня cinefish.bg. Сега режисьорът Peter Berg обяви, че дългоочакваният филм може да излезе до няколко месеца.
 
Berg, благодарение на който Rihanna дебютира в киното с филма "Бойни кораби" от 2012, успя да я заснеме в студио, по време на записите на албума й Anti (2016). Очакваше се неговият филм да излезе на следващата година, но явно режисьорът все не успяваше да го довърши. "Мисля, че тя е изключителна млада дама и филмът разказва доста подробно за нейния живот, и как тя се превръща в такъв ярък талант. Надявам се, че до два месеца ще излезе по кината", заяви Berg.
 
В момента Rihanna се снима в новия филм "Guava Island" на режисьора Hiro Murai, прочул се с работата си по различни музикални видеоклипове, както и по сериала "Атланта". Във филма участва и звездата от "Соло: История от Междузвездни войни" Donald Glover. Освен това певицата работи и по нов албум, в който ще наблегне повече на своите карибски корени.

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022