Документалният филм за Rihanna излиза съвсем скоро

Повече от две години изминаха, след като за първи път бе обявено, че се работи по документален филм за поп принцесата Rihanna, припомня cinefish.bg. Сега режисьорът Peter Berg обяви, че дългоочакваният филм може да излезе до няколко месеца.
 
Berg, благодарение на който Rihanna дебютира в киното с филма "Бойни кораби" от 2012, успя да я заснеме в студио, по време на записите на албума й Anti (2016). Очакваше се неговият филм да излезе на следващата година, но явно режисьорът все не успяваше да го довърши. "Мисля, че тя е изключителна млада дама и филмът разказва доста подробно за нейния живот, и как тя се превръща в такъв ярък талант. Надявам се, че до два месеца ще излезе по кината", заяви Berg.
 
В момента Rihanna се снима в новия филм "Guava Island" на режисьора Hiro Murai, прочул се с работата си по различни музикални видеоклипове, както и по сериала "Атланта". Във филма участва и звездата от "Соло: История от Междузвездни войни" Donald Glover. Освен това певицата работи и по нов албум, в който ще наблегне повече на своите карибски корени.

Свързани новини

Риана стана национален герой

30.11.2021

Риана вече е номер 1 по богатство

05.08.2021

Rihanna обещава нов албум тази година

03.01.2019

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Rihanna става посланик на Барбадос

27.09.2018