Без Taron Egerton в следващия "Kingsman"

Matthew Vaughn има големи планове за разширяване вселената на поредицата "Kingsman" и явно те не включват звездата Taron Egerton, пише cinefish.bg. Той се прочу с ролята на младия супершпионин Eggsy, но в скорошно интервю сподели, че няма да участва в следващия филм за свръхтайната шпионска организация.
 
"Не знам как ще реагират журналистите и не знам доколко ми е позволено да го споделя, но няма да ме видите в следващия "Kingsman". Това не означава, че повече няма да участвам във филм от поредицата. Двамата с Matthew Vaughn ще работим отново заедно, но ще пропусна да се изявя в следващия му проект", заяви Egerton.
 
И ако се притеснявате, че е абсурдно да си представим третия филм от поредицата без звездата в нея, ето малко пояснение. Актьорът няма предвид него, а "Kingsman: The Great Game" – предисторията на поредицата, разказваща за създаването на организацията в началото на 20 век. Vaughn сподели, че работи по двата филма едновременно, а освен това планира сериал по "Kingsman" и нов филм за Statesman – американската шпионска организация, представена в "Kingsman: Златният кръг".
 
Главен герой в "The Great Game" ще е тийнейджърът Conrad, който има желание да се сражава в Първата световна война, и един възрастен джентълмен, който ще го вербува да стана супершпионин. Говори се, че в неговата роля ще видим Ralph Fiennes. 
 
Egerton е много тъжен, че няма да участва в този филм, но със сигурност ще го видим в "Kingsman 3". Премиерата на третата част, която ще постави финал в отношенията между Harry Hart (героят на Colin Firth) и Eggsy, е на 9 ноември 2019. 

Свързани новини

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Официално е – работи се по "Писък 5"

01.07.2020

Kristen Stewart ще бъде лейди Diana

24.06.2020

Ще има ли "Mamma Mia 3"?

22.06.2020

"Доза Щастие” на върха в 7 държави

28.05.2020

Коментари