Снимат модерна версия на "Тримата мускетари"

Това безспорно е един от най-екранизираните романи на всички времена. И ако си мислите, че сте гледали достатъчно версии на "Тримата мускетари" по Александър Дюма, Netflix се готвят да ви изненадат с нова версия, която ще е по-различна от всички досега, пише cinefish.bg.
 
От стриминг платформата са харесали сценарий на Харисън Куери, в който обаче действието няма да се развива през 17 век, а в наши дни. Това ще е модерен поглед към приключенията на Д‘Артанян и неговата дружина, описван в стила на "Мисията невъзможна".
 
Това не е първият сценарий на Куери, който фокусира вниманието на Netflix. Той предизвика интереса на компанията с "War Party", който Андрю Доминик ("Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд") ще режисира, а Том Харди ще изпълнява главната роля на елитен морски тюлен.
 
Една от последните екранизации на "Тримата мускетари" бе дело на създателя на "Заразно зло" Пол У.С. Андерсън. Неговият филм беше с впечатляващ актьорски състав в лицето на Матю Макфейдън, Рей Стивънсън, Люк Евънс, Орландо Блум и Логан Лерман в ролята на Д‘Артанян. Съпругата и муза на Андресън Мила Йовович също участваше в ролята на Милейди. Филмът на Андерсън обаче повече наблягаше на екшъна и не бе пожален от критиците. 

Свързани новини

Stallone подготвя "Непобедимите 4"

09.07.2019

Новият “Цар Лъв” тръгва по кината

01.07.2019

Почина актьорът Max Wright от "ALF"

27.06.2019

Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

18.06.2019

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Коментари