Alicia Vikander се завръща в "Tomb Raider 2"

Големи бяха очакванията за ново начало на сагата за смелата Lara Croft, още повече че Alicia Vikander изглеждаше като перфектната заместничка на Angelina Jolie. "Tomb Raider: Първа мисия" обаче не беше толкова голям хит, но все пак спечели над 274 милиона долара, припомня cinefish.bg. И това е достатъчен повод да се сдобие с продължение.
 
По него вече работи Amy Jump. Една от най-уважаваните британски сценаристки, известна с работата си по няколко английски продукции, между които "Небостъргач" с Tom Hiddleston, пише сценария на втората част от приключенията на легендарната авантюристка. 
 
Самата Vikander е изчела написаното дотук и е толкова доволна, че вече е потвърдила участието си в следващия хит. Така че със сигурност ще видим "Tomb Raider 2", чийто продуцент отново ще бъде Graham King, който все още се радва на успеха на един от хитовете на 2018 – "Бохемска рапсодия".
 
Roar Uthaug бе режисьор на първия филм, но все още не е ясно дали ще се заеме и с продължението. Надяваме се скоро да разберем повече подробности за сюжета, разработен от Jump, и къде ще отведе той смелата Lara, готова за нови приключения на екзотични места.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024