Снимките на "Индиана Джоунс 5" започват догодина

Той е безспорният супер герой в света на археологията и доказа съществуването на Исус Христос, пребори се с нацистите и с индийска секта и дори разкри интелигентни форми на живот от други планети. А сега му предстои да победи най-грандиозното от всички предизвикателства: остаряването, пише cinefish.bg.
 
Разбира се, това е Индиана Джоунс, чието завръщане очакваме отдавна. За пети филм от прочутата поредица се заговори още след премиерата на "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", която беше преди цели 11 години. Оттогава постоянно се споделяха различни идеи за ново приключение на Инди, в чиято роля не можем да си представим друг, освен Харисън Форд.
 
Ето че вече всичко изглежда най-после готово за голямото завръщане. Снимките на петия и явно последен филм за д-р Джоунс ще започнат през април 2020 в Лондон. За момента това е единствената изтекла информация, като естествено се очаква на режисьорския стол отново да е Стивън Спилбърг, който в момента снима усилено своята версия на мюзикъла "Уестсайдска история".
 
Планираните първоначално снимки бяха отложени, след като подготвения сценарий от Джонатан Касдан ("Соло: История от Междузвездни войни") не предизвика очаквания положителен отзвук. Наложи се създателят на сериала "This Is Us" Дан Фогелман, работил по хитовете на Дисни "Колите" и "Рапунцел и разбойникът", да напише съвсем нова версия. И явно тя е била приета много радушно.
 
Няма как да разберем каква ще е новата мисия на Индиана Джоунс, но се надяваме скоро да научим повече подробности за актьорския състав и дали Шая Лебьоф ще е отново на линия. При всички положения премиерата на "Индиана Джоунс 5" ще се състои през 2021. 

Свързани новини

Нова българска комедия през 2021

04.08.2020

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Официално е – работи се по "Писък 5"

01.07.2020

Kristen Stewart ще бъде лейди Diana

24.06.2020

Ще има ли "Mamma Mia 3"?

22.06.2020

Коментари