Виж Tom Cruise в първия трейлър на "Top Gun: Maverick" (видео)

Той се завръща към една от култовите си роли. Tom Cruise демонстрира, че не е загубил форма в първия трейлър на дългоочакваното продължение "Top Gun: Maverick", пише cinefish.bg. Все едно не са минали 34 години от първата му изява като опърничавия Pete Mitchell – Maverick. 
 
 
Разработвано от толкова години, продължението на касовия хит от 80-те "Top Gun" трябваше да отбележи завръщането на Тони Скот на режисьорския стол. За съжаление след смъртта му изглеждаше, че проектът няма да бъде доведен до успешен край. Поне докато Cruise не се обърна към режисьора Joseph Kosinski, с когото направи фантастичния епос "Забвение".
 
Освен Cruise, продължението отбелязва и завръщането на Val Kilmer в ролята на Iceman. Miles Teller ще видим в ролята на порасналия син на героя на Anthony Edwards – бившия партньор на Maverick, Goose. Glen Powell бе сред кандидатите за тази роля, но толкова впечатли продуцентите, че те създадоха специално за него друг нов герой.
 
Трейлърът е издържан изцяло в стила на това, което можем да очакваме от филм като "Top Gun". От известната музикална тема, до спиращата дъха визия и ръмжащия мотор на Maverick, който ще предаде щафетата на нови надъхани млади пилоти – всичко е повече от впечатляващо. Въздушните каскади и новаторските специални ефекти са само загатнати. 
 
Сред сценаристите на бъдещия хит е и Christopher McQuarrie, работил с Cruise по последните две части на "Мисията невъзможна". В актьорския състав са още Jennifer Connelly, Jon Hamm, Lewis Pullman и Ed Harris, а премиерата очакваме на 26 юни 2020. 
 
  

Свързани новини

Нова българска комедия през 2021

04.08.2020

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Официално е – работи се по "Писък 5"

01.07.2020

Kristen Stewart ще бъде лейди Diana

24.06.2020

Ще има ли "Mamma Mia 3"?

22.06.2020

Коментари