"Война на световете" тръгва по екраните в края на октомври

Пригответе се за новата епична драма "Война на световете" по класическия роман на Хърбърт Уелс. Но не такава, каквато я познавате... Тази дръзка интерпретация ни пренася в Европа в наши дни. Модерният трилър показва човечеството почти заличено от извънземно нашествие и проследява действията на онези, които се борят за оцеляване. Сред утвърдените имена в актьорския състав са Гейбриъл Бърн, Елизабет Макгавърн, Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Дейзи Едгар Джоунс, Стефан Кайар, Адел Беншериф и Гийом Гуи. "Война на световете" ще дебютира с два премиерни епизода на 31.10. от 21 часа само по FOX.
 
Когато астрономи долавят сигнал от друга галактика, го приемат като неоспоримо доказателство за разумен извънземен живот. Населението на земята очаква следващия контакт със затаен дъх. Не се налага да чака дълго. За броени дни човешката цивилизация е почти заличена от извънземното нашествие. Само малки групи от хора са останали в един зловещо опустял свят. 
 
Докато извънземните избиват оцелелите, хората си задават един наболял въпрос: Кои са нашествениците и защо целят унищожението ни? Това е история за обикновени хора в необикновена ситуация. Те са нещо повече от жертви на брутална война. Защото, както ще разберем, нападението на извънземните не е случайно – то се е заражда пред очите ни.
 
Хауърд Овърман, изпълнителен продуцент и сценарист коментира: "Този епичен прочит на "Война на световете" ще държи зрителите в напрежение от начало до край. Той е впечатляващ, пълен със загадки и интрига, но в основата си е история за човечността. Ако утре ни нападнат извънземни и сложат край на живота, който познаваме, как ще се справим? Какви изводи ще си направим един за друг и най-вече за себе си?"
 
Не пропускайте "Война на световете" от 31.10. в 21 часа само по FOX. Излъчването ще продължи с два епизода всеки четвъртък в същия час.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023