"Нема к‘во" и Шкумбата тръгват на съвместно национално турне

Събрали се всички стендъп комедианти, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях - този, от когото са се учили, този, който разсмива мало и голямо вече години наред: 
- Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят. 
- Ами, момчета...как да ви кажа?!... Нема к‘во! 
 
"Нема к‘во" и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже.  
 
Младите лъвчета на модерната стендъп комедия "Нема к‘во" и ветеранът в бранша - Шкумбата,  предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката. Можете да ги очаквате със затаен дъх на: 
22 октомври - Плевен; 
06 ноември - Петрич; 
7 ноември - Враца; 
10 ноември - Пловдив; 
14 ноември - Бургас; 
28 ноември - Габрово; 
29 ноември - Варна. 
И голямото събитие в София, на 21 ноември.
 
Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен. Билети: в Еventim; на каси в залите на съответните градове (желателно е да се купят предварително, за да не се стигне до наддаване, черна борса и масов бой във вечерта на събитието). 
 
"Нема к‘во" са стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комеди сцена.  
 
Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално - "рускинята", на която Жорони посвещава задоволено количество от сценичните си анекдоти. Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус "Да обичаш Пабло" се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: "български актьор интернет сензация".
 
Калин Кирилов-КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на Радио FM+, за да води следобедното предаване, наречено в негова чест "Шоуто на Калин Кирилов". 
 
Иван Петров-Венсан - Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече девойка и поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската публика (Венсан е финалист в "България търси талант" и един от "виновниците" магична среща "Златна котка" да се превърне в най-авторитетния форум за илюзия в Източна Европа) така и от международната, по време на Amsterdam Magic Show. В "Нема к‘во" Венсан е две в едно - и магьосник, и комик. Разчита на бързи пръсти, пъргав ум и обезоръжаващата усмивка на типичен представител на зодия Лъв.

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022