Нов трейлър и плакат на "Топ Гън: Маверик" (видео)

Вече е наличен новият трейлър на един от големите хитове на 2020 г. Tom Cruise ще се завърне към една от емблематичните си роли в "Top Gun: Maverick". Paramount разпространиха и нов плакат на дългоочакваното продължение, пише cinefish.bg.
 
То ще излезе 34 години след премиерата на първия филм, превърнал младия Cruise в истинска звезда. "Top Gun" печели над 356 милиона долара и е обявен за неприкрита реклама на американския военновъздушни сили. Смята се, че много момчета се записват в техните редици, след като гледат филма на Tony Scott.
 
 
Дълги години съществуваха догадки дали ще видим продължение на историята на Pete "Maverick" Mitchell. Ето че филмът вече е готов, а сега можем да видим Cruise в центъра на новия му плакат. Той е застанал пред самолет, който може би е от Втората световна война, и се е загледал в два модерни бойни джета, които са високо в небето.
 
Сюжетът на новия филм все още се пази в тайна, но може би ще разберем повече след премиерата на новия трейлър. Първият трейлър излезе още през лятото и бе посрещнат с огромно въодушевление. Предполага се, че сега ще видим някои от новите лица в бъдещия хит, а може би ще и героя на Val Kilmer – добре познатия ни Iceman.
 
Големи са очакванията към "Top Gun: Maverick", в който участват още Jennifer Connelly, Miles Teller, Ed Harris и Jon Hamm. Премиерата му е на 26 юни 2020 г.
 

Свързани новини

"Екшън" излезе по кината

10.02.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Сериал по "Кери" на Стивън Кинг

08.01.2020

"Златен глобус" 2020 – победителите

06.01.2020

Коментари