Нов трейлър и плакат на "Топ Гън: Маверик" (видео)

Вече е наличен новият трейлър на един от големите хитове на 2020 г. Tom Cruise ще се завърне към една от емблематичните си роли в "Top Gun: Maverick". Paramount разпространиха и нов плакат на дългоочакваното продължение, пише cinefish.bg.
 
То ще излезе 34 години след премиерата на първия филм, превърнал младия Cruise в истинска звезда. "Top Gun" печели над 356 милиона долара и е обявен за неприкрита реклама на американския военновъздушни сили. Смята се, че много момчета се записват в техните редици, след като гледат филма на Tony Scott.
 
 
Дълги години съществуваха догадки дали ще видим продължение на историята на Pete "Maverick" Mitchell. Ето че филмът вече е готов, а сега можем да видим Cruise в центъра на новия му плакат. Той е застанал пред самолет, който може би е от Втората световна война, и се е загледал в два модерни бойни джета, които са високо в небето.
 
Сюжетът на новия филм все още се пази в тайна, но може би ще разберем повече след премиерата на новия трейлър. Първият трейлър излезе още през лятото и бе посрещнат с огромно въодушевление. Предполага се, че сега ще видим някои от новите лица в бъдещия хит, а може би ще и героя на Val Kilmer – добре познатия ни Iceman.
 
Големи са очакванията към "Top Gun: Maverick", в който участват още Jennifer Connelly, Miles Teller, Ed Harris и Jon Hamm. Премиерата му е на 26 юни 2020 г.
 

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Нов трейлър на "Рая и последният дракон"

05.02.2021